Θέσεις Εργασίας

15/11/2020

001

Εθελοντική Εργασία

Αν αγαπάτε την Ελλάδα, σας αρέσει η έρευνα και η μάθηση, μπορείτε να γίνετε μέλος της ομάδας μας. Βοηθήστε μας στο έργο που επιτελούμε προσφέροντας εθελοντική εργασία όσες ώρες την ημέρα ή την εβδομάδα εσείς επιθυμείτε.

Όταν αποχωρήσετε θα λάβετε συστατική επιστολή για το έργο σας στην ALLOVERGREECE. Βασική προυπόθεση η καλή χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, η άριστη γνώση του διαδικτύου και η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00πμ - 17:00μμ.

15/11/2020

002

Πρακτική Άσκηση

Αν είστε φοιτητής ή φοιτήτρια με αντικείμενο σπουδών συναφές με το αντικείμενο μας που είναι η έρευνα και η καταγραφή ιστορικών μνημείων της χώρας μας, τοπικών προιόντων, εθίμων, γεωτόπων (σπήλαια, φαράγγια, ηφαίστεια, εθνικοί δρυμοί, βουνά), υγροτόπων (λιμνες, αλυκές, λιμνοθάλασσες, καταρράκτες, ποτάμια), χλωρίδας και πανίδας, μαρίνων και φάρων μπορείτε να κάνετε την πρακτική σας άσκηση μαζί μας αποτελώντας μέρος της ομάδας μας.

Η εργασία θα γίνεται στο δικό μας χώρο εργασίας με δικό μας εξοπλισμό. Στο τέλος της πρακτικής σας άσκησης θα λάβετε συστατική επιστολή για την προσφορά εργασίας σας στην ALLOVERGREECE.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε μαζί μας Δευτέρα-Παρασκευή 09:00πμ-17:00μμ