Παραλία Λάγγερη

Translate English Version

Παραλία Λάγγερη

Το κρυμμένο διαμάντι της Πάρου. Μία εξωτική, απομονωμένη παραλία στο βορειοανατολικό άκρο του όρμου της Νάουσας, ανάμεσα στο χωριό της Νάουσας και την παραλία Σάντα Μαρία. Η παρθένα παραλία με την ψιλή, κατάλευκη άμμο, τους εντυπωσιακούς αμμόλοφους, τους κέδρους και τα φουντωτά αρμυρίκια αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της παρθένας φύσης και για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν μακριά από κοσμικές και οργανωμένες παραλίες. Είναι επίσης ο παράδεισος των γυμνιστών αλλά όχι αποκλειστικά. Ωστόσο δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για οικογένειες με παιδιά.

Είναι το ίδιο εξωτική με την γειτονική Σάντα Μαρία χωρίς όμως όλες τις τουριστικές υποδομές. Στην Λάγγερη δεν υπάρχει απολύτως καμία οργάνωση. Οπότε εάν αποφασίσετε να την επισκεφθείτε βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας νερό και ομπρέλα για τον καυτό ήλιο.

Στην παραλία μπορείτε  να φτάσετε ακολουθώντας τον δρόμο από την Νάουσα προς την παραλία της Σάντα Μαρία. Στα μέσα της διαδρομής, στρίβετε αριστερά στο χωματόδρομο που θα σας οδηγήσει στην παραλία. Προσοχή γιατί δεν υπάρχει σήμανση. Εναλλακτικά εάν χρησιμοποιήσετε το ΚΤΕΛ του νησιού θα πρέπει να κατεβείτε στη στάση της Ζωοδόχου Πηγής και από κει να περπατήσετε περίπου 10 με 15 λεπτά, προκειμένου να φτάσετε στην παραλία.

 

Λιμεναρχείο Πάρου: (22840) 21240

Social Campaign