Παραλία Περίβολος

Translate English Version

Παραλία Περίβολος

Η παραλία Περίβολος είναι η φυσική συνέχεια της παραλίας της Περίσσας. Η εν λόγω παραλία είναι γνωστή για τα πολλά beach bars όπου κατά καιρούς εμφανίζονται διάφοροι DJ που παίζουν χορευτική μουσική που ξεσηκώνει τους λουόμενους. Η διασκέδαση ξεκινά το μεσημέρι και συνεχίζεται ως τη δύση του ήλιου. Ανάμεσα στα beach bars συγκαταλέγονται μερικά από τα καλύτερα και πιο γνωστά της Σαντορίνης.

Είναι από τις πιο κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού με εγκαταστάσεις που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Εκτός από ξενοδοχεία και γκουρμέ εστιατόρια, εδώ μπορείτε να βρείτε ταβέρνες, καφετέριες, αναψυκτήρια, ομπρέλες, ξαπλώστρες, ναυαγοσώστες, μικρά παντοπωλεία, δημόσιες τουαλέτες, ντους, καμπίνες αλλαγής, ενώ λειτουργεί και μία παιδική χαρά για τους μικρούς επισκέπτες της παραλίας. Η ακτή καλύπτεται από απαλή μαύρη άμμο και τα νερά της θάλασσας είναι κρυστάλλινα. Επίσης λόγω του προσανατολισμού της, δεν επηρεάζεται από τους βόρειους ανέμους που μπορεί να προκαλέσουν υψηλό κυματισμό σε άλλες παραλίες του νησιού.

Η παραλία βρίσκεται 3 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά των Φηρών και η πρόσβαση σε αυτή είναι πολύ εύκολη. Κατά μήκος της, υπάρχουν αρκετοί ελεύθεροι χώροι στάθμευσης, ενώ τα βράδια απαγορεύεται η κίνηση των οχημάτων σε τμήματα του δρόμου. Η κοσμοπολίτικη αυτή παραλία δεν είναι λίγες φορές που γίνεται το σκηνικό ρομαντικών γάμων της ώρα του ηλιοβασιλέματος. Προς τη παραλία εκτελούνται δρομολόγια λεωφορείων τόσο από τα Φηρά όσο και από τη Περίσσα.


Λιμεναρχείο Θήρας: (22860) 22239


Social Campaign