Παραλία Γλώσσα

Translate English Version

Παραλία Γλώσσα

Πρόκειται για μία από τις πολλές κρυμμένες παραλίες της Ελλάδας και αποτελεί ιδανικό προορισμό για γυμνιστές. Η Γλώσσα είναι μια μικρή παραλία δίπλα από τη παραλία της Βοϊδοκοιλιάς στην Μεσσήνη. Η παραλία είναι απάνεμη και αμμουδερή ενώ μέσα στη θάλασσα υπάρχουν πέτρες. Έχει ένα μικρό στενό στόμιο, που ίσα-ίσα επιτρέπει την είσοδο του νερού της θάλασσας. Φαρδαίνει όμως, και δίνει μεγαλύτερο χώρο στην αμμουδιά για τους επισκέπτες της. Στη δεξιά πλευρά της παραλίας υπάρχουν πέτρες αργίλου που μπορείτε να τρίψετε το σώμα σας καθώς φημίζονται για τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Τα νερά του μικρού αυτού κολπίσκου είναι στην κυριολεξία διάφανα και το θέαμα εξωπραγματικό. Η Γλώσσα περιβάλλεται από ψηλούς βράχους και από πίσω της δεσπόζει ένα καταπράσινο δάσος. Είναι ιδανικός προορισμούς για όσους αναζητούν λίγη ηρεμία και διακριτικότητα.

Για να φτάσει κάποιος στη παραλία θα πρέπει να πάρει το μονοπάτι που ξεκινάει λίγα μέτρα πριν την παραλία της Βοϊδοκοιλιάς. Ανεβαίνοντας τον μικρό λόφο υπάρχει μια διχάλα με δυο μονοπάτια, το δεξί οδηγεί στη παραλία ενώ το αριστερό οδηγεί στον τάφο του Θρασυμήδη. Δε θα χρειαστείτε περισσότερο από 5-7 λεπτά για να φτάσετε στο προορσιμό σας.

Καλό είνια να έχετε μαζί σας όλες τις απαραίτητες προμήθειες.

Campaign Image