Παραλία Παράδεισος

Translate English Version

Παραλία Παράδεισος

Η παραλία Παράδεισος είναι από τις πιο διάσημες παραλίες της Κω που επάξια έχει κερδίσει το όνομά της, Πρόκειται για ένα πραγματικό παράδεισο με ψιλή λευκή άμμο, κρυστάλλινα ρηχά νερά. Η απέραντη αμμώδης παραλία περιβάλλεται από κέδρους που φτάνουν ως την ακτή. Ο βυθός έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και παρατηρείτε μεγάλη ποικιλία ψαριών ειδικά κοντά στα βράχια στο δεξιό άκρο της παραλίας.

Βρίσκεται στην περιοχή Παράδεισος (ή Παραδείσι) στον δρόμο προς τον Κέφαλο, 7 περίπου χιλιόμετρα πριν τον οικισμό και 33 από την πόλη της Κω. Είναι πολύ καλά οργανωμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες, κέντρα θαλασσίων σπορ, εγκαταστάσεις, εστιατόρια και ταβέρνες. Στην αριστερή πλευρά της παραλίας υπάρχουν εγκαταστάσεις με φουσκωτά μέσα στην θάλασσα, ένας παράδεισος για μικρά παιδιά. Παρόλο που συγκεντρώνει πάρα πολύ κόσμο, υπάρχουν σημεία ειδικά στις δύο άκρες της παραλίας που είναι πιο ήσυχα.

Διαθέτει άνετο και δωρεάν χώρο στάθμευσης για του επισκέπτες ενώ και η πρόσβαση στην παραλία είναι πολύ εύκολη  αφού απέχει μόνο μερικές εκατοντάδες μέτρα από τον κεντρικό δρόμο. Στην όμορφη παραλία μπορεί κάποιος να φτάσει εύκολα και με λεωφορείο αφού υπάρχει στάση ακριβώς μπροστά. 

Αν και οργανωμένη υπάρχει ελεύθερος χώρος για όσους έχουν τον δικό τους εξοπλισμό. Η παραλία βρίσκεται στην νοτιοδυτική πλευρά του νησιού και προστατεύεται από τους δυνατούς ανέμους.

 

Λιμεναρχείο Κω: (22420) 26594

Social Campaign