Πως να Πάτε

Translate English Version

Πλοίο

Από Πειραιά

Η Κως συνδέεται με το λιμάνι του Πειραιά με δρομολόγια συμβατικών πλοίων καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Το ταξίδι διαρκεί 10-11 περίπου ώρες. Το κύριο λιμάνι του νησιού στη πόλη της Κω εξυπηρετεί τη πλειονότητα των ακτοπλοϊκών δρομολογίων καθώς και αυτά προς την Αλικαρνασσό της Τουρκίας. Το λιμάνι της Καρδάμαινας εξυπηρετεί δρομολόγια προς τη Νίσυρο και τη Τήλο, ενώ το λιμάνι στο Μαστιχώρι δρομολόγια προς Κάλυμνο, Ψέριμο και Λέρο.  

Σύνδεση με άλλα νησιά

Η Κως συνδέεται ακτοπλοϊκώς με τα νησιά Κάλυμνος, Λέρος, Νίσυρος, Λειψοί, Σύμη, Ρόδος, Πάτμος, Αστυπάλαια, Κάρπαθος, Κάσος, Σάμος, Ικαρία, Αμοργός, Σύρος, Σαντορίνη και Νάξος

Αεροπλάνο

Ο Διεθνές Αερολιμένα της Κω συνδέεται με το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» με καθημερινές πτήσεις καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Επίσης υπάρχουν πτήσεις από και προς πολλά αεροδρόμια της Ευρώπης κρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο μέσος χρόνος πτήσης από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" είναι 59 λεπτά. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του αεροδρομίου της Κω.