Παραλία Κάμπινγκ

Translate English Version

Παραλία Κάμπινγκ

Η παραλία Κάμπινγκ αποτελεί καταφύγιο γυμνιστών από τη δεκαετία του 1970 και τη μόνη επίσημη παραλία γυμνιστών στην Ελλάδα. Είναι μία φανταστική και ήσυχη παραλία με χαλαρή ατμόσφαιρα, ιδανική για χαλάρωση υπό τον ήχο του ανέμου και του νερού. Προστατευμένη από θάμνους και αμμόλοφους, έχει υπέροχη θέα στη γειτονική ακατοίκητη νησίδα Διπλό, στην οποία μπορεί κάποιος εύκολα να φτάσει κολυμπώντας ή περπατώντας μέσα από το νερό. Μία παραλία που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί κάποιος που είναι γυμνιστής ή όποιος άλλος θελήσει να νιώσει το συναίσθημα της ελευθερίας που προσφέρει η φύση. Φυσικά ο γυμνισμός δεν είναι υποχρεωτικός στη παραλία αλλά καλό θα ήταν αν δε σας αρέσει, να επισκεφθείτε μία εκ των τριών παραλιών που βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση και να αφήσετε τους γυμνιστές να απολαύσουν τη δική τους παραλία.

Η παραλία με σχήμα μισοφέγγαρου καλύπτεται από ψιλή άμμο και έχει πεντακάθαρα, γαλαζοπράσινα νερά. Τα νερά είναι ρηχά και σχετικά ζεστά με αρκετά ψάρια να δείτε. Η παραλία δεν συγκεντρώνει αρκετό κόσμο τις πρωινές ώρες και αρχίζει να γεμίζει προς το μεσημέρι. Αν σας αρέσει η περιπέτεια και η εξερεύνηση, μπορείτε να επισκεφθείτε την απέναντι νησίδα Διπλό γυμνοί. Αν και ο βυθός είναι αμμώδης μέχρι να φτάσετε στην απέναντι όχθη, εκεί ίσως τα παπούτσια θαλάσσης αποδειχτούν αναγκαία. Η νησίδα εκτός από μία μικρή παραλία, ένα εγκαταλειμμένο κτήριο και μερικές κατσίκες που τριγυρνούν ελεύθερες, δεν έχει κάποια άλλη υποδομή ή κάτι άλλο να δείτε. Υποδομές δεν έχει όμως και η παραλία Κάμπινγκ αν εξαιρέσετε ένα δίχτυ βόλεϊ. Σε κοντινή όμως απόσταση υπάρχει το κάμπινγκ του νησιού, το οποίο έχει ένα μικρό παντοπωλείο και ένα εστιατόριο αν θελήσετε να προμηθευτείτε κάτι ή να γευματίσετε.

Η παραλία Κάμπινγκ είναι μια υπέροχη παραλία σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την πόλη της Αντιπάρου όπου μπορείτε πολύ εύκολα να φτάσετε και με αυτοκίνητο από το λιμάνι. Είναι εύκολο να τη βρείτε και έχει σήμανση ότι είναι "παραλία γυμνιστών". Εν κατακλείδι, είναι μια ωραία παραλία που αξίζει να επισκεφθείτε αν σας αρέσει ο γυμνισμός ή θελήσετε να νιώσετε έστω και για λίγο ελεύθεροι και απελευθερωμένοι.

Campaign Image