Πως να Πάτε

Translate English Version

Πλοίο

Από Πειραιά - Λαύριο

Το νησί της Κιμώλου συνδέεται ακτοπλοϊκά με την ηπειρωτική Ελλάδα μέσω του λιμένα Πειραιά 6 φορές την εβδομάδα καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Η ακτοπλοϊκή σύνδεση εξυπηρετείται με συμβατικά και ταχύπλοα πλοία και η διάρκεια του ταξιδιού διαρκεί 8 ώρες με τα συμβατικά πλοία και 4 περίπου ώρες με τα ταχύπλοα. Η ακτοπλοική σύνδεση εξυπηρετείται τουλάχιστον1 φορά την εβδομάδα και από το λιμάνι του Λαυρίου με συμβατικό πλοίο και η διάρκεια του ταξιδιού είναι 14 ώρες. 

Σύνδεση με άλλα νησιά

Το νησί της Κιμώλου συνδέεται ακτοπλοϊκώς με τα νησιά Μήλος (1 ώρα), Σϊφνος (1-2.5 ώρες), Άνδρος, Σύρος (4.5 ώρες), Ίος, Κύθνος (5 ώρες), Νάξος, Πάρος, Σαντορίνη (4.20 ώρες), Σέριφος, Σίκινος (2.10 ώρες), Τήνος (4.40 ώρες) και Φολέγανδρος. Στη Κίμωλο μπορείτε να φτάσετε και από τη Μήλο μέσω του λιμένα της Πολλώνιας. Υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια και το ταξίδι διαρκεί 20 περίπου λεπτά. Για δρομολόγια και τιμές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας Blue Gem M.C.

Συμβουλές:

Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, παρακαλούμε να είστε στο λιμάνι μία ώρα πριν την αναχώρηση. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλούμε να είστε στο λιμάνι τουλάχιστον δύο ώρες πριν την αναχώρηση.