Μύλος των Ξωτικών

Translate English Version

Μύλος των Ξωτικών

Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα είναι το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδος. Ένα πάρκο βγαλμένο από παραμύθι που κάθε χρόνο παρουσιάζει ένα νέο θέμα με σκοπό να βάλει μικρούς και μεγάλους σε κλίμα Χριστουγέννων. Ο Μύλος των Ξωτικών βρίσκεται στις πάρκο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα. Κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, το πάρκο μεταμορφώνεται σε ένα παραμυθένιο μέρος για μικρούς και μεγάλους.

Στο πάρκο διοργανώνονται πολλές δραστηριότητες και δράσεις που μαγεύουν τους συμμετέχοντες. Στο χώρο μπορείτε να βρείτε παγοδρόμιο, χριστουγεννιάτικη αγορά, λούνα παρκ, αγορά μανιταριών, street food, εργαστήρι γλυκών και σοκολάτας, κινηματογράφο αλλά και πολλές άλλες δραστηριότητες που μπορούν να κρατήσουν εσάς και τα παιδιά σας απασχολημένα για πολλές ώρες. Στη κεντρική σκηνή του πάρκου διοργανώνονται ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Μουσικές εκδηλώσεις, χοροί, θέατρο, παραμύθια αλλά και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες του πάρκου. Εκτός από τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις παρέχεται επίσης φαγητό και ποτό.

Ο Μύλος των Ξωτικών βρίσκεται στη δυτική πλευρά των Τρικάλων, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό και θα είναι ανοικτός από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Η είσοδος είναι δωρεάν και υπάρχει ελεύθερος χώρος στάθμευσης σε μικρή απόσταση. Η πόλη των Τρικάλων απέχει 325 χιλιόμετρα από την Αθήνα και 220 από τη Θεσσαλονίκη. Είναι ένας από τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς στη χώρα με πολλά αξιοθέατα μέσα στη πόλη και τη γύρω περιοχή. 

Φωτογραφία: Μϋλος των Ξωτικών - Facebook Team