Πως να Πάτε

Translate English Version

Πλοίο

Σαντορίνη - Αθήνα / Πειραιάς

Η Σαντορίνη συνδέεται με το λιμάνι του Πειραιά με τακτά δρομολόγια καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Τα δρομολόγια εκτελούνται από ταχύπλοα και συμβατικά πλοία και το ταξίδι διαρκεί 4 περίπου ώρες με ταχύπλοο πλοίο και 8 ώρες με συμβατικό.

Από Ραφήνα

Υπάρχουν και κάποια δρομολόγια από τη Ραφήνα προς τη Σαντορίνη, τα οποία είναι πιο συχνά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το ταξίδι από τη Ραφήνα διαρκεί 5-6 ώρες με ταχύπλοο πλοίο.

Σύνδεση με άλλα νησιά

Η Σαντορίνη συνδέεται ακτοπλοϊκώς με τα νησιά Αμοργός, ΑνάφηΊος, Κέα (Τζια), Κίμωλος, Κουφονήσι, Κύθνος, Μήλος, Μύκονος, Νάξος, Πάρος, Σέριφος, Σίκινος, Σίφνος, Σύρος, Τήνος, Φολέγανδρος, Κάρπαθος, Κάσος, Ρόδος, Χάλκη, Ηράκλειο Κρήτης και Σητεία.

Αεροπλάνο

Ο διεθνής αερολιμένας Σαντορίνης συνδέεται καθημερινά με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» αλλά και με πολλά ακόμη αεροδρόμια του εξωτερικού. Υπάρχουν πολύ συχνά δρομολόγια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας που εξυπηρετούνται από πληθώρα αερομεταφορέων. Ο μέσος χρόνος πτήσης είναι 52' λεπτά. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του αεροδρομίου Σαντορίνης.